Name	
------	--



ELAPSED TIME

Mario loves to compete in long car races. Below is a log of when Mario started and ended each race. Calculate the duration of each race and write your answer (__ hours, __ minutes) in the duration column. Ready, set, go!

RACE	START	END	DURATION
1	11:00am	4:00pm	
2	3:15am	6:30pm	
3	10:00pm	2:45am	
4	1:30pm	7:45pm	
5	5:00pm	6:53am	
6	2:30pm	2:45pm	
7	4:00am	9:45am	
8	6:15am	11:30am	
9	7:15pm	9:45pm	
10	9:30am	10:45am	

WORK SPACE:







ELAPSED



Mario loves to compete in long car races. Below is a log of when Mario started and ended each race. Calculate the duration of each race and write your answer (__ hours, __ minutes) in the duration column. Ready, set, go!

RACE	START	END	DURATION
1	11:00am	4:00pm	7 hours, 0 minutes
2	3:15am	6:30pm	3 hours, 15 minutes
3	10:00pm	2:45am	4 hours, 45 minutes
4	1:30pm	7:45pm	6 hours, 15 minutes
5	5:00pm	6:53am	13 hours, 35 minutes
6	2:30pm	2:45pm	0 hours, 15 minutes
7	4:00am	9:45am	5 hours, 45 minutes
8	6:15am	11:30am	5 hours, 15 minutes
9	7:15pm	9:45pm	2 hours, 30 minutes
10	9:30am	10:45am	1 hour, 15 minutes

WORK SPACE:



